Dak- en Zinkwerken

Van dakgoot tot loodslab

Waterwerende en waterhoudende dak elementen moeten tegen weer en wind kunnen en jaren meegaan. Kunststof, zink en koper gebruiken we bijvoorbeeld voor dakgoten, kilgoten en vergaarbakken. Voor de waterdichte afdichtingen bij schoorstenen en daknokken gebruiken we lood. Een vakkundige dakafwerking is cruciaal.

Zink

Zink is een onderhoudsvriendelijk materiaal met een lange levensduur en gemakkelijk in onderhoud. Zink laat zich makkelijk bewerken en biedt heel wat architectonische mogelijkheden zowel voor gevel- als dak toepassingen. Zowel strakke lijnen als ronde en gebogen toepassingen zijn mogelijk. Na verloop van tijd vormt zich op de zinken dakbedekking een patinalaag wat zink heel resistent maakt. Bovendien is zink een natuurlijk materiaal wat het 100 % recyclebaar maakt.

Isolatie

De energieprijzen stijgen en u stelt eisen aan comfort. Daarom is een goede dakisolatie onontbeerlijk. Wij adviseren u dan ook bij de renovatie of de bouw van een nieuw dak direct het dak vanaf de bovenkant te isoleren. RDJ Installaties denkt altijd met u mee.