Loodgieter

Wanneer u RDJ Installaties inschakelt bent u verzekerd van een vakkundige loodgieter. Ieder loodgietersbedrijf wordt actief gecontroleerd op de bedrijfsvoering en het geleverde werk. De installateurs die niet aan de eisen voldoen worden uitgesloten van deelname. Ook is het voor u een prettige wetenschap dat iedere aangesloten loodgieter op deze manier bewijst dat hij vakkundig werk levert tegen een scherpe prijs!

Voor ontstopping van uw riool, toilet, keukenafvoer, vaatwasser, douche en regenwaterafvoeren zit u goed bij ons! Ook het reinigen en periodiek onderhoud aan uw dakgoot kunt u door ons laten verzorgen.

Een lekkage komt altijd ongelegen en kan veel ellende veroorzaken. Of het nu een badkamer lekkage of een kelderlekkage betreft, als veelzijdig loodgietersbedrijf lossen wij de acute overlast snel op. Gelukkig kunnen lekkages ook opgespoord worden zónder destructief sloopwerk.
Wij regelen het voor u!

Heeft u een waterleiding nodig voor bijvoorbeeld een kraan in de tuin? Wij geven u als loodgietersbedrijf advies op maat. Of het nu gaat om het aanleggen van leidingen, het monteren van een regenton of het aansluiten van uw vaatwasser. Na deskundig advies volgt een snelle installatie.