Service en Onderhoud

CV onderhoud en reparatie

Het is van groot belang uw verwarmings installatie regelmatig te laten controleren en onderhouden. CV onderhoud voorkomt dan ook dat u voor vervelende verrassingen komt te staan. Uiteraard gaat door CV onderhoud ook uw ketel een stuk langer mee. Een leuke bijkomstigheid is dat u het ook terug ziet in uw portemonnee aangezien de CV ketel zuiniger gaat stoken.

Het belang van CV onderhoud wil nog wel eens vergeten worden. CV onderhoud is erg belangrijk voor uw CV ketel om voortijdig gebreken te kunnen ontdekken. Meestal wordt voor het CV onderhoud een servicecontract afgesloten en komen wij hiervoor eens per jaar langs. Uiteraard kunt u ook gewoon contact met ons opnemen voor een eenmalige onderhoudsbeurt aan uw verwarmings installatie.

Alle merken centrale verwarming

RDJ Installaties is gespecialiseerd in onderhoud, reparatie en installatie van alle merken cv ketels en is tevens dealer van alle grote merken. Door te klikken op de button ‘aanmelding service contract’ kunt u zich aanmelden voor het service contract. De volgende werkzaamheden zijn in grote lijnen de handelingen die worden uitgevoerd, daarnaast heeft iedere installatie specifieke eisen voor het onderhoud.

Wat word er gedaan?

- Toestel nazien op lekkages van water, gas en lucht
- Condens afvoer schoonmaken
- Temperatuur cv ketel instellen
- Co2 meting of gas-lucht verhouding instellen
- Vullen en ontluchten
- Expantievat controleren
- Branders schoon maken, wisselaar reinigen
- Bij een open toestel word het schoorsteen kanaal gecontroleerd