Particulieren

U zoekt een betrouwbare installateur voor uw verwarming, badkamer, keuken, toilet of dakwerk.

Bij ons vindt u de vakmensen met kennis en ervaring. Wij kunnen de complete installatie van verwarming en sanitair voor u ontwerpen, berekenen en installeren. De modernste apparaten, zowel verwarmingsketels als radiatoren en thermostaten zorgen voor een energiezuinige installatie. Designradiatoren en luxe appendages zijn een streling voor het oog.

Kwaliteit is bij ons gewaarborgd
We leveren geen massawerk, maar passen ons aan de wensen van de klant aan. Want die staat bij ons voorop. Iedere klant moet tevreden zijn. Of u komt vragen voor een ontluchting sleuteltje of een complete cv installatie plaatsen, dat maakt geen verschil. De kwaliteit van onze service staat hoog aangeschreven.

Van A tot Z
Wanneer u een verbouwing, renovatie of vervanging van bijvoorbeeld uw toilet of badkamer overweegt zijn wij het juiste aanspreekpunt. Eén contactpersoon en duidelijke afspraken! Van het verwijderen en afvoeren van bouwafval tot het uitzoeken, bestellen en leveren van ieder gewenst sanitair product of tegel. Wij nemen al uw werk uit handen zodat u zich kunt richten op de finishing touch.